Om fTalang

fTalang är ett initiativ från Svenskt Näringsliv för att identifiera, coacha och utveckla framtidens ledare i samhälle och näringsliv.

fTalang vill bidra till din utveckling, stötta dig i ditt engagemang och i din karriär. Genom fTalang breddar du ditt nätverk och får tillgång till möjligheter där du kan få utlopp för ditt engagemang. Som aktuella jobb, kortare uppdrag, utbildningar, stipendier mm. Vi jobbar även aktivt med matchning i uppdrag som inte är publika.

fTalang är unikt då verksamheten bygger på en värdegemenskap kring vikten av företagsamhet och en väl fungerande marknadsekonomi. Det är ett rent ideellt initiativ utan några kommersiella aspekter. Vi tror helt enkelt att Sverige blir bättre om vi får fler duktiga människor som dessutom i grunden förstår företagsamheten och dess värden, i såväl samhälle som näringsliv.

Vårt fokus är därför på dig och andra som du. Vi bygger inte en bank av personer för att lösa specifika uppdrag. Utan tvärtom söker vi uppdrag som kan bidra till din och andra medlemmars utveckling.

Vi riktar oss till dig som
Har driv och framåtanda
Har ett starkt samhällsintresse
Du är bra på att uttrycka dig i tal och skrift
Vill göra skillnad
Men framför allt till dig som har ett som klappar för den fria företagsamheten och dess frågor!